Mistrovství BŠO v překážkovém běhu 2022 – Extreme Dog Race MILITARY

21.05.2022Tankodrom Milovice
Mistrovství BŠO v překážkovém běhu 2022 – Extreme Dog Race MILITARY
Máme 2x zlato !!! V rámci závodu Extreme Dog Race MILITARY proběhlo historicky 1. mistrovství BŠO v překážkových závodech. Na tuhle akci jsme se mimořádně těšili a snažili jsme na ni v rámci možností trochu natrénovat. Pak ale přišel úraz a měsíc před závodem vůbec nebylo jasné, jestli budeme moct startovat. Takže celý měsíc přísný klidový režim a jakákoliv forma, kterou jsme měli, šla do háje a ambice dosáhnout na stupně vítězů se vytrácely. Mirka nakonec naštěstí startovat mohla, i když kotník stále bolel, Erik bohužel start musel oželet. Mirka běžela s Frozen, která navíc startovala poprvé po mateřské, tedy po 5 měsících. Byla úžasná, pauza se na ní vůbec nepodepsala, pomáhala jak mohla a na žádné překážce ani nezaváhala. Jediný handicap dělaly na kladině, ze které stáhla Mirku dolů, jak byla natěšená běžet vpřed. Daly do toho absolutně vše, co v rámci možností šlo a ve skrytu duše doufaly alespoň v bronz. O to větší radost měly v cíli, když zjistily, že s Frozinkou vyhrály a staly se tak mistryně BŠO v překážkových závodech v kategorii ženy.
Natálka (11) s Daiminkou startovala v juniorské kategorii speciálu BŠO na trati 2,6 km a vedly si také naprosto skvěle a doběhly si pro první místo v juniorech (9-15 let). Nakonec se tedy domů vezly poháry dva.
Na závěr dne se ještě běžel rodinný běh s Karolínkou (5) a mladičkou Amigou na stejné trati, jako běželi junioři. Holky celou trať krásně proběhly, většina překážek je bavila, hezky to spolu zvládly, ale obě se ještě mají co učit.
Celkově to byla povedená akce, kde se to bělouši jen hemžilo. Setkali jsme se tam i s řadou našich odchovů, všem děkujeme za skvělý den.

Fotografie z akce

Videa z akce

Spojte se s námi

Kontakty

Ing. Miroslava Lajbnerová

miroslava-lajbnerova

Adresa

Kročehlavská 67272 01 KladnoČeská republika
...již 24 let s bílými ovčáky

Napište nám

Jaký je dnes rok? *
Souhlasím se Zásadami ochrany osobních údajů. *